11.1 C
Бургас
сряда, октомври 9, 2024

Бургазлийка спечели билет до Европейския парламент от Томислав Дончев

Най- добрите фотографии от конкурса на младежки клуб „България за младите” към ГЕРБ бяха подредени на импровизирана изложба в градинката до Часовника в центъра на Бургас. Над 50 участници показаха своето майсторство и въображение по темата „Моят Бургас…моята Европа. Аз оставам тук!… А ти?’.

Евгения Николова спечели голямата награда за фотографията си „Романтика”. Победителката ще има възможност да посети Европейския парламент. Билетът до Брюксел тя получи от евродепутатът от ГЕРБ Томислав Дончев. „Най-голямата заплаха за България е не бюджетния дефицит, а дефицитът на мечти”, каза при връчването на наградата Дончев.

Втора награда в конкурса спечели Калин Радев. Той беше награден от депутатът от ГЕРБ Бургас  в 42-то НС Димитър Бойчев .

Ивелина Василева награди участникът, получил третата награда от журито-Николина Иванова. Василева  подчерта, че в тези дни на тотално противопоставяне, тази изложба е доказателство, че България върви по своя европейски път и младите имат основание да останат тук.

Това е втората инициатива на младежкия клуб, която е подкрепена лично от Томислав Дончев и от структурата на ГЕРБ в Бургас. Първият конкурс беше за есе и десетки участници се състезаваха по темата „До Брюксел и назад. Европа. Институции. Бургас. Бъдеще…”.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук