14.3 C
Бургас
понеделник, октомври 7, 2024

Бургаска рок обяви конкурс за обложка на новия си албум

Бургаската рок банда Силует обяви конкурс за обложка на новия си албум. Работното заглавие на проекта носи името на песента „Share Your Love”, чийто клип групата представи в края на миналата година пред стотици фенове в столицата.

 

b552707d9cfcfdb88d6afe7226f90539Песните за албума са почти готови и почитателите на рока могат да ги чуят, за да черпят свежи идеи за облика на обложката. Феновете имат пълната свобода да творят до 15-ти април, когато е и крайният срок на конкурса. Визуалните си идеи могат да изпращат на e-mail: [email protected], както и да споделят на стената на фен страницата в социалната мрежа Фейсбук. За победителя, чийто обложка ще бъде избрана, е предвиден подарък-изненада.6924189738368945212101e4f9d59b0d

Музиката и повечето от текстовете на парчетата от новия албум са авторски, писани от бандата, но не липсват и текстове на английския текстописец Phil Jackson.

„За нас е важно хората да се докоснат до музиката ни, да я усетят, а направата на обложката е начин ние да получим обратна връзка на емоциите, които сме породили у тях”, споделят от рок бандата.

Група Силует е създадена през 1999 г. в град Бургас. Стилът й е оригинална смесица от класически и мелодичен рок, примесени с прогресив елементи.  Рок бандата свири активно на клубната сцена и e получила множество награди за оригиналната си музика. По пътя си Силует са участвали на много фестивали в страната и чужбина, на част от които са били и хедлайнери.  

В момента в бандата е в състав Марияна Добрева – вокал, китара и клавишни, Мария Дюлгерова  – бас китара и вокал, Мартин Профиров – барабани и звук, Богдан Димитров  – китара и Михаела Ненова /от месец май  вече Михайлова/ – цигулка, перкусии и клавишни.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук