22.6 C
Бургас
вторник, октомври 8, 2024

Бургас избра своята зумба кралица

Усмихнати танцуващи хора, въздух, нажежен от позитивна енергия, здравословна тренировка извън стените на фитнес залата. На това станаха свидетели клиентите на мол Galleria Burgas в края на миналата седмица. Първият Zumba Latino Festival в Бургас се проведе в най-големия търговски център по южното Черноморие и събра десетки почитатели на фитнес манията, завладяла света в последните години.

 

cd0a5b40b7933b4fa346c582bd4a7f7c
                                                                                                                                                                                                 снимка: Мая Недева, кралица на Zumba Latino Festival

В рамките на два дни професионалисти от Pure fitness и други спортни клубове в Бургас разясняваха тънкостите както на различните видове зумба, така и на регетон, бели денс и латино степ денс. Изключителен интерес предизвика „детският” вариант на зумба- Zumb Аtomic, където хлапета от 4 до 12 години направиха своите първи стъпки в модерната фитнес програма. Погледите събра най-малкият участник- Янислав Янев, който въпреки крехката си възраст от година и половина, не се даде на каките и танцува през цялото време.

82e383cdcc4b4571d4f9eea3c14d2e57

Кулминация на фестивала бе изборът на зумба кралица. 17 участнички премериха сили и умения в оспорвана надпревара пред очите на професионално жури. След повече от час танци, първото място и короната на зумба кралица отиде при 24-годишната Мая Недева, която впечатли всички с гъвкавостта си в booty & bounce танците. Оказа се, че отличната подготовка на Мая не е случайна- в свободното си време масажистката се занимава с регетон и бели денс. Освен короната, кралицата получи и спортни обувки от известна марка, предоставени от магазина за спортни стоки “Tempo Sport”. Второто място и три месеца безплатни тренировки в отличните условия на Pure Fitness спечели 38-годишната Дияна Колева ,а на трето място се класира 16-годишната ученичка от ГПЧЕ „Гьоте” Елица Константинова. Елица също ще има възможността да поддържа добрата си форма в Pure fitness цял месец, без това да и струва нищо.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук