23.8 C
Бургас
понеделник, октомври 7, 2024

Да покажем, че Бургас е с Рафи!

Екип на X-Factor пристига в Бургас този петък, за да се срещне с  феновете на Рафи в родния му град. Още по-хубавото е, че самият Рафи идва с тях и ще пее на живо за тукашните си почитатели на специално изградена пред Община Бургас сцена. 6a40bef86abbc91bfdac11d5e4d5c6ffСъбитието ще бъде заснето от камерите на NOVA телевизия, а части от него ще бъдат излъчени в някои от следващите предавания.  

 

До финала остава малко и сега подкрепата на публиката за участниците е по-важна отвсякога. Нека всички бургазлии покажем, че подкрепяме нашия, бургаския финалист, сочен нееднократно като един от най-залужаващите да бъде победител! Да се съберем в последния работен ден от седмицата, 25 ноември, в 11.30 часа на площада пред Общината, за да види цяла България, че Бургас е единен и подкрепя своите хора, особено когато те дават всичко от себе си и с таланта си не само печелят лична слава, но и прославят  града си.

 

Кметът Димитър Николов, Тони Димитрова, Петте сезона, Стефан Диомов, цялата Търговска гимназия, работещите в Община Бургас и още редица известни и безизвестни, но все верни фенове на Рафи ще бъдат там. Бъдете и вие! Община Бургас ще осигури подръчни материали /картон, маркери, др./за всеки, който желае на място да направи плакат, стикер или др. в подкрепа на Рафи. Материали могат да се получат от Пресцентъра на Общината от утре.

 

Да покажем, че Бургас е с Рафи!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук