14.3 C
Бургас
понеделник, октомври 7, 2024

Дефиле на Любовта за Св. Валентин в Бургас

Дефиле на любовта в Бургас, организират от Сдружение „Слънце и Деца”, Галерия “De’ Art”, Сдружение „Младежки Глас”, БСУ и народният представител от ПГ на ГЕРБ Диана Йорданова. То е част от кампанията „Любовта е радост и щедрост”  по повод 14 февруари- празник на Св. Валентин. В 12 часа от Община Бургас започва дефилето, което ще премине  по ул. „Александровска” и ще стигне до БСУ.  Бургазлии ще получат балонче със сърце с късметче. Ще срещнат Професор Любов и неговата безценна мъдрост за Любовта.

06399bc1762df5a0064f41f25fbe36da
снимка: интернет

Нова лекция за Любовта пред студентите в БСУ ще даде възможност на „скъсаните” в Любовта, да си научат урока и да се явят на поправка.

На изложба–базар ще бъдат представени картички-валентинки, изработени от малките художници в Сдружение “Слънце и Деца”. Колко ще бъдат балоните в украсата на БСУ, зависи от активността на гостите, защото  “Любовта е Радост и Щедрост”.

Покана към Бургазлии е Елате с нас! Присъединете се към Дефилето на Любовта! Имаме ли специален ден-празник на Всеобщата Любов – Истинската, Искрена, Даваща, но не искаща, Даряваваща, но не очакваща!?! Просто Любов! Любовта е за всички!  Обичаме ли се? Колко се обичаме и как реагираме, когато някой ни спре на улицата и ни подари приятна емоция? Какво е Любовта?

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук