19.9 C
Бургас
неделя, октомври 6, 2024

Лекоатлетка в уникалната фотосесия на дизайнерката Мария Диомова

Лекоатлетката с кралска корона Гергана Стойкова представя неповторимите рокли на талантливата бургаска дизайнерка Мария Диомова. Когато човек види новата фотосесия на дизайнерката Мария Диомова остава без дъх. Всеки погледнал уникалните рокли на фона на екзотичен тайнствен декор остава опиянен от магията на уникалните модели с марка ДИОМА. Огън, мистерия, женственост се вплитат по неповторим начин. 4И човек остава с впечатлението, че е попаднал на съвършеното място. А в тази приказна магия има замесена кралска корона. Това, разбира се не е шега. Моделът на Интерсаунд, облечен в роклите на Мария Диомова е третата подгласничка на Кралица на Бургас 2014-Гергана Стойкова. Лекоатлетката влиза в ролята на изкусителка, на ледена кралица , на огън жена…Декорът на уникалната фотосесия не е избран случайно.

 

2Снимките са правени в изискан хотел на ЕЛЕНИТЕ. Кралски замък, на който още по-ярко изпъкват роклите на Мария, защото всеки един модел с марка ДИОМА е произведение на изкуството!

Автор на неповторимите фотографии е Иван Славов, а перфектния грим е дело на Петя Петрова. Експерти в областта на модата казват, че отдавна не са виждали толкова вълнуваща и запомняща се фотосесия.

3

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук