18.2 C
Бургас
вторник, октомври 8, 2024

Лиляна Павлова – инкогнито за сватба на Острова

Приятели на министър Лиляна Павлова се сгодиха на остров Св. Анастасия снощи. Министърът с още 6-7 свои близки и приятели пристигна инкогнито на острова вчера в ранния следобед. С тях нямаше ПР-и и охрана. Групата дискретно се настани на терасата, далече от туристите, без да привлича внимание. След кратка почивка всички отидоха на плаж, пише burgasnews.bg. 

По-късно, все така без никакъв шум и без да  привличат вниманието на 70-те гости на фирмено парти, Павлова и гостите й се върнаха отново на терасата. Вечеряха обичайното островно меню, без да предявяват претенции за по-специално приготвяни ястия.

Около 22.30ч. настъпи часът на изненадата. На компанията бяха поднесени коктейли след вечеря. На дъното на един от тях имаше пръстен. Изненаданата дама каза „Да“ и компанията имаше щастлив повод да продължи веселбата до късно през нощта.

Остров Св. Анастасия се превръща в желана дестинация за сватби и кръщенета. Вече и за годежи. Там се носи слух, че и много двойки са се сдобили с рожба, след като са преспивали на острова.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук