16 C
Бургас
сряда, октомври 9, 2024

Младежи в Бургас с флашмоб в памет на Левски

 По инициатива на Сдружение „Младежки Глас” – България заедно с ГЧЕ „Васил Левски” – Бургас беше организиран флашмоб за изписването на името на Левски. Мероприятието обедини младите хора, които застанаха един до друг и заедно изписаха с телата си името на Апостолът.

       46c069ecebc732fcdd10372718a1f09e     „С младежката инициатива искаме да покажем на обществото, че знаем и помним историята на нашият герой за свобода. В духът на 140 години от загубата на Левски и 50 години от създаването на образователната институция, носеща неговото име се обединихме и почетохме паметта му” уточни Тодор Йосифов – председател на Сдружение „Младежки Глас” – България. Инициативата се осъществи със съдействието на фотографът Калоян Спасов, който с професионализъм направи реална снимката от орлов поглед.

            Сдружение „Младежки Глас” – България подкрепя инициативата на Българската кинокласика и култура за създаването на филмовият проект „Васил Левски”. Към дарителската кампания на филмът може да се включи всеки гражданин, като изпрати SMS с текст DMS KINO на номер 17 777.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук