15.4 C
Бургас
петък, октомври 4, 2024

Наши учени изобретиха домашен генератор за ток

Наши учени са изобретили домашен генератор за производство на електрическа енергия. Машината използва водород от водата и енергия от първичното енергийно поле на Вселената и има мощност до 100 киловата. Проектът ще бъде представен на международната конференция БАЛКАНИРЕКО 2016.

Събитието ще се състои на 7 и 8 април 2016 г. в залите на федерацията на научно-техническите съюз в София. Тя ще се проведе в 5 тематични раздели – устойчиво развитие на обществото, иновационни технологии и научни постижения – природни науки, енергетика, биологично земеделие и животновъдство, както и модернизация на образованието.

Председателят на БАНК акад. Христо Христов ще открие конференцията с доклада си „Квантовата Вселена“, а на втория ден ще представи и втори – причини за изменение на климата на земята. Сред останалите учени, които ще представят свои проекти, личат имената на проф. Михаил Киров – разработка на хранителна добавка за профилактика и лечение в комплексната терапия на неопластичните заболявания, Сладжана Мирянич – Босна и Херцеговина – управление на околната среда и устойчиво развитие, Драгана Дражич – Сърбия – възможности за интегрирано производство на енергия от биомаса и горива от въглищни мини, и много други наши и чужди професори.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук