18.2 C
Бургас
понеделник, октомври 7, 2024

Несебър събира талантливи ученици на международен фест

На 20 август тази година в Несебър ще бъде открит Международният арт фестивал „Съзвездия в Несебър“, съобщиха от Черноморската община. Разнообразната  фестивална и конкурсна програма ще съдействат за развитие на младежкото творчество чрез общуване на ръководителите и младежите от различните колективи, обогатяване репертоара им с класически и съвременни произведения.

87580d6312984e895356352692b2050b

Фестивалът дава възможност за изява на участниците и за повишаване на изпълнителското им майсторство. В рамките на фестивала, всички ще се  запознаят с културно–историческите и природни забележителности на България. Фестивалната програма предлага занимания по музика, хореография, рисуване и нестандартни младежки изкуства.

В Международният фестивал „Съзвездия в Несебър”, който ще продължи до 24 август, ще участват  творчески колективи  и изпълнители от България и други страни. Организатори са: Община Несебър, Национален дворец на децата и Общински детски комплекс – Несебър,  под патронажа на Кмета на Община Несебър Николай Димитров.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук