19.9 C
Бургас
неделя, октомври 6, 2024

Харизматичният Наско от БГ Радио – водещ на концерта „Аз обичам Бургас“

Чаровният Наско от БГ Радио ще бъде водещ на концерта, посветен на 14 февруари – „Аз обичам Бургас“. В своеобразния празник на любовта ще участват Тони Димитрова,Стефан Диомов и други известни музиканти.

Кампанията „Аз обичам Бургас“ стартира на 7 февруари, когато малчугани сами изработиха декорация на тема „Аз обичам “ и украсиха един от автобусите на градския транспорт.

nasko_bigОсвен с атрактивния концерт, посветен на 14 февруари, кампанията продължавасъс съпътстващата инициатива „Ден на отворените врати на професиите“. Тя ще бъде открита от представители на Община Бургас, Министерство на отбраната, Министерство на вътрешните работи и домакините от търговския център точно в 11:30часа в събота.

Демонстрациите ще започнатогнеборците. След краткото показно, пожарникарите ще представят накратко рисковете и предизвикателствата на професията си.

Полицейски патрул с два мотоциклета иполицейско куче ще разясни след тованапо-младите посетители защо е важно да спазваме правилата, а представители на спец отрядите ще демонстрират техники за овладяване на различни ситуации.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук